Trek de kaarten, scroll indien nodig

De engelen verschijnen niet voor niets. Zij laten je weten dat ze klaarstaan om jou te ondersteunen. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. In deze kaartlegging worden engelenkaarten getrokken voor drie belangrijke levensgebieden: thuis en gezondheid, werk en financiën en relaties en vrienden. Je treft advies aan en een voorbeeld van aanroepingen waarmee je hen in je dagelijkse leven om hulp kunt vragen. Dat mag natuurlijk ook in je eigen woorden. Engelen zijn er altijd voor jou, je hoeft ze maar te vragen.

De teksten voor de Engelen Levenslegging zijn opgesteld door Renée Merkestijn, energetisch therapeute, intuïtief coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur van het handboek Lenormandkaarten en van de schriftelijke cursussen Kaartlezen met Lenormand en Omgaan met Hooggevoeligheid bij het Centrum voor Afstandsonderwijs.

Concentreer je rustig en klik op basis van je gevoel op de kaarten. Er worden drie engelenkaarten geopend. Klik vervolgens op "OK". Je krijgt een uitgebreide duiding en uitleg gecombineerd met aanroepingen waarmee jij in contact kunt blijven met de engelen.

Deze uitgebreide Engelen levenslegging kost € 1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.

 
Thuis
en
gezondheid
Werk
en
financiën
Relaties
en
vrienden