Deze kaartlegging helpt je contact te maken met twee engelen die jou willen bijstaan op je levenspad. Vraag hen je te helpen de juiste advieskaart te trekken en jou de komende tijd bij te staan. Ze zijn er altijd voor je, je hoeft je slechts tot hun te wenden. De eerste engel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. De tweede engel helpt je om iets nieuws in de wereld te zetten, vernieuwing te brengen in je leven. Als je de belemmeringen weghaalt, opent zich een geheel nieuw pad. Bij de omschrijvingen vind je ook een aanroeping die je kunt gebruiken om contact te maken met deze engelen. je mag natuurlijk je eigen woorden kiezen.

De teksten voor de Engelen advieslegging zijn opgesteld door Renée Merkestijn, energetisch therapeute, intuïtief coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur van het handboek Lenormandkaarten en van de schriftelijke cursussen Kaartlezen met Lenormand en Omgaan met Hooggevoeligheid bij het Centrum voor Afstandsonderwijs.

Concentreer je op je huidige situatie of vraag. Vraag hulp aan de engelen, vraag hen belemmeringen weg te halen en vraag hen vernieuwing te brengen in je leven. Klik dan twee kaarten aan en er worden twee engelenkaarten geopend. Klik daarna op "OK" en je krijgt een uitgebreide duiding en uitleg gecombineerd met aanroepingen waarmee jij in contact kunt blijven met de engelen.

Deze uitgebreide Engelen advieslegging kost slechts € 1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.


 

BELEMMERING
WEGHALEN

VERNIEUWING
BRENGEN