Trek de kaarten, scroll indien nodig

De Lenormand succes-legging helpt je jouw koers uit te zetten, zodanig dat je succes boekt. Je kan de kaarten leggen op je leven of op een specifieke situatie waarin je meer succes wenst. De eerste kaart helpt je jezelf te motiveren, wilskrachtig en handelend op te treden. De tweede kaart geeft advies op het gebied van geld, werk, bezit en je gezondheid. De derde kaart helpt je kennis op te doen, beter na te denken en effectief communiceren. De vierde kaart helpt je beter met emoties en je relaties om te gaan en meer geluk te vinden. Zo leer je hoe jij het meeste uit het leven kan halen de komende maand en werkelijk succes boekt.

De kaarten zijn beschreven door Renée Merkestijn, energetisch therapeute en intuïtief coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur van het handboek Lenormandkaarten, uitgegeven via Gigaboek.

Concentreer je op je leven of op de specifieke kwestie waarin je meer succes wilt boeken en klik dan de vier kaarten aan. Als je op "OK" hebt gedrukt, krijg je een uitgebreide duiding over jouw situatie, geldig voor een maand. Betalen doe je met je telefoon à € 1,30.

 
Wilskracht
daakracht
motivatie
actie
Werk
bezit
financiën
gezondheid
Kennis
informatie
denken
communicatie
Emoties
gevoelens
relaties
geluk