Trek de kaarten, scroll indien nodig

De tarotlegging het liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting met iemand. De kaarten geven duidelijkheid over de huidige situatie, advies over wat je binnen de liefde beter wel en niet kunt doen, wat meewerkt en waartoe het tussen nu en een maand zal leiden.

De kaarten zijn beschreven door Petra Stam, zij is een heldervoelende tarotdeskundige en spiritueel coach. Petra is tevens schrijfster van het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot' (oktober 2012) bij uitgever A3 boeken.

Tijdspanne
De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maand (30 dagen).

Werkwijze
Neem even rustig de tijd om je te concentreren op de situatie en de persoon waarover je meer duidelijkheid wilt krijgen. Stel geen ja/nee-vraag, maar stel je open voor inzichten en adviezen omtrent de mogelijkheden en het verloop in de liefde. Klik op vijf kaarten, en dan op 'OK' en je krijgt een uitgebreide duiding en uitleg over je liefdessituatie of contact.

Deze uitgebreide tarotlegging kost slechts € 1,30. Betalen doe je met je telefoon.

 
Huidige
situatie
Wat je zou
moeten doen
Wat zijn je
valkuilen
Wat werkt
er mee
Waar leidt
het toe