Trek de kaarten, scroll indien nodig

De uitgebreide Tarot Weeklegging Liefde bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. De nadruk bij de Tarot Weeklegging Liefde ligt op relaties en liefde. Wanneer je er bewust voor kiest de kaarten te trekken om een antwoord te krijgen op liefdesgebied, verandert ook de betekenis van de kaarten. Aan de hand van waar en wanneer bepaalde kaarten in deze legging verschijnen, kan een treffende voorspelling voor de komende week worden gedaan.

Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De werking van de Tarot is identiek.

Voor elke dag trek je een kaart door op het deck te klikken, je ziet de kaart dan verschijnen op de aangegeven dag. Klik daarna op "OK" .

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste, lichtwerkster en gediplomeerd spiritueel coach. Vergeet niet de gedane legging op te slaan of te printen. Je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Betalen doe je met je telefoon à € 1,30.

 
donderdag
09-02-23
vrijdag
10-02-23
zaterdag
11-02-23
zondag
12-02-23
maandag
13-02-23
dinsdag
14-02-23
woensdag
15-02-23