Volgens de Chinese astrologie ben je een:


  Geit
 


Geiten zijn zachtmoedig van aard en zouden zelfs voor zwak kunnen worden aangezien. Ze zijn inderdaad wat minder slagvaardig, maar zijn des te vaardiger in het loskrijgen van dingen van anderen. Enigszins cru gezegd, zeuren ze net zo lang tot ze hun zin krijgen. En ook al zijn ze dan minder daadkrachtig, ze beschikken over veel intellect en fantasie en zijn van binnen wel degelijk vastberaden.

Geiten hebben het geluk dat anderen hen doorgaans graag mogen en zelfs bereid zijn hen als een soort beschermeling onder de vleugels te nemen. Dit is overigens niet alleen maar geluk, want Geiten weten goed hoe ze zich geliefd kunnen maken. Ze zijn vriendelijk en stellen zich begrijpend op. Daardoor hebben ze het dan echter weer moeilijk in concurrentiesituaties.

Het zal Geiten niet snel aan iets ontbreken, zeker niet wat betreft de basisbehoeften van het bestaan. Zoals gezegd, zorgen anderen daar wel voor, want zelf zijn ze geen echte doorzetters. Van hun kant zijn ze erg meevoelend en zelfs bemoederend. Ze hebben een wisselvallig gevoelsleven en laten zich gemakkelijk door hun emoties meeslepen. Daardoor kost het hen moeite om objectief te blijven.

 

© Astro Media

« Terug naar overzicht