Volgens de Chinese astrologie ben je een:


  Konijn
 


Konijnen zijn erg gesteld op harmonie. Ze zijn vriendelijk en hebben goede manieren. Ze zijn diplomatiek van aard en daardoor zeer geschikt als bemiddelaar. Ze doen het ook goed in het zakenleven. Ze hebben als het ware een instinct voor lucratieve kansen en zijn er dan als de kippen bij. Uiteraard draagt ook hun vermogen tot onderhandelen bij tot hun zakelijk succes.

Konijnen zijn erg gevoelig voor hun omgeving. Ze hebben behoefte aan vrede en rust. Ze hebben ook een goed oog voor schoonheid en dit zal onder andere blijken uit de spullen waarmee ze zich omringen. Op sociaal vlak geldt eigenlijk hetzelfde. Konijnen kunnen er heel slecht tegen als anderen kritiek op hen hebben, ook al zullen ze dat niet openlijk laten blijken.

Dit laatste maakt dat Konijnen zich eerder aan zullen passen dan te volharden in hun visie of handelwijze. Dit is echter een schijnbare volgzaamheid, want stiekem blijven ze hun eigen uitgangspunten trouw. Daardoor weet men nooit precies wat men aan een Konijn heeft. Intussen zijn Konijnen erg gesteld op hun gerief, en ze kunnen zelfs iets te zelftoegeeflijk zijn. Daar hoort bij dat ze niet graag lang met hetzelfde bezig zijn.

 

© Astro Media

« Terug naar overzicht