Volgens de Chinese astrologie ben je een:


  Tijger
 


Tijgers zijn onverschrokken van aard. Door hun manier van doen dwingen ze veel respect af. Ze zijn sterk gericht op het verwerven van macht en men treft hen vaak in leidinggevende posities aan. Ze vinden het heerlijk om in het middelpunt te staan. Tijgers lopen over van activiteit. Door hun drang om maar bezig te kunnen zijn, kunnen ze wel eens te impulsief zijn. Hun moed slaat dan makkelijk om in roekeloosheid.

Anderzijds zijn Tijgers achterdochtig, en dit kan maken dat ze soms iets te lang weifelen. Doorgaans zijn ze echter druk in de weer en slaat hun energie al snel op anderen over. Tijgers houden van andere mensen, op een hartstochtelijke manier. Ze zijn toch al gepassioneerd in alles wat hun aandacht heeft. Alles wat ze doen, doen ze met volledige overgave.

In elke Tijger schuilt een rebel. Tijgers moeten de gelegenheid krijgen om de dingen op hun eigen manier te doen. Toch hebben ze ook aanmoediging nodig en ze hebben ook veel behoefte aan troost als de dingen niet gaan zoals zij willen. Tijgers staan ook open voor de adviezen van anderen, al moeten ze daarvoor door hun trots heen. Ze zijn optimistisch en zullen hun plannen niet snel opgeven.

 

© Astro Media

« Terug naar overzicht