Volgens de Chinese astrologie ben je een:


  Varken
 


Varkens zijn te karakteriseren als de ruwe bolster met de zachte pit. Ze komen stoer over en kunnen inderdaad erg moedig zijn. Ze zijn eenvoudig van aard en kunnen enorm veel kracht genereren. Als men Varkens een taak geeft, kan men ervan op aan dat ze deze ook afmaken. Ze zijn ijverig en doen hun uiterste best om anderen niet teleur te stellen. Ze zijn attent en loyaal.

Hierdoor, alsmede door hun zachtmoedigheid, zijn Varkens vaak geliefd en ze kunnen zelfs populair zijn. Ze nemen gemakkelijk het initiatief in contacten. Onenigheid zullen ze proberen te sussen en als ze zelf kwaad zijn, zal dat nooit lang duren. Vanwege hun oprechtheid weet men steeds waar men met hen aan toe is. Ze houden van mensen en sluiten vriendschappen voor het leven.

Varkens hebben graag zo hun pleziertjes en kunnen hun hart ophalen aan bijvoorbeeld feestjes. Ze zijn prima organisatoren, zonder zichzelf daarbij op de voorgrond te dringen. Ze zijn wat naïef en zien al te gemakkelijk de negatieve kanten van hun medemens door de vingers. Hierdoor vallen ze gemakkelijk ten prooi aan mensen die misbruik van hen willen maken. Zelf zijn Varkens uiterst betrouwbaar.

 

© Astro Media

« Terug naar overzicht