Volgens de Chinese astrologie ben je een:


  Hond
 


Honden zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn zo bereid tot helpen dat ze zelfs andermans belangen voor kunnen laten gaan op die van henzelf. Ze zijn zeer loyaal en hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Honden streven evenwaardigheid na en zijn altijd tot compromissen bereid. Dit alles maakt dat men aan de Hond de beste vriend heeft die men zich maar kan wensen.

Men krijgt Honden niet snel kwaad, en als ze dan toch eens kwaad zijn, is dat op een verantwoorde wijze. Een boze bui zal ook snel weer over zijn. Het komt erop neer dat Honden zeer menslievend zijn en de zwakheden van anderen gemakkelijk door de vingers zien. Hiervan kunnen anderen wel eens misbruik maken, hetgeen echter niet betekent dat de Hond hen niet doorheeft.

Honden kunnen overigens wel erg zwart/wit zijn, ook in de beoordeling van hun medemens. Mensen zijn in hun ogen ofwel goed ofwel slecht. Ze zullen iemand echter niet snel in de steek laten, hoezeer ze ook teleurgesteld kunnen zijn in de betreffende persoon. Ze blijven wel lang wantrouwend tegenover mensen die hun vertrouwen hebben geschonden.

 

© Astro Media

« Terug naar overzicht