Vul je gegevens in, scroll indien nodig

Deze korte geboortehoroscoop toont een astrologische karakterbeschrijving die een heel aardig beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je krijgt een beschrijving van je sterrenbeeld en van de planeten Maan t/m Saturnus in het teken waarin ze bij jou staan.

Vul voor de korte geboortehoroscoop onderstaande velden in en klik daarna op "OK". Betalen doe je met je telefoon à €1,30.

Je kunt echter ook een unieke uitgebreide geboortehoroscoop kopen, Betalen kan dan met Ideal of Bancontact. Scroll naar beneden voor meer informatie over deze uitgebreide geboortehoroscoop.

 
 
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
- -
 
Geboortetijd (uu:mm):
:
 
 
 
 

De uitgebreide geboortehoroscoop

Dit is een zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving gebaseerd op jouw unieke geboortegegevens. Deze geboortehoroscoop wordt namelijk opgesteld op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

Deze unieke en zeer uitgebreide geboortehoroscoop toont je positieve en negatieve eigenschappen, geeft inzicht in je karakter, persoonlijkheid en gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, loopbaan en relaties. De geboortehoroscoop bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop.

Je geboortehoroscoop op basis van de westerse astrologie kan je bij ons eenvoudig online maken. De standen van de planeten voor jouw unieke geboortehoroscoop worden door geavanceerde astrologische software berekend en vervolgens geduid. Je kunt de geboortehoroscoop daarna opslaan en/of afdrukken als PDF. Jouw unieke geboortehoroscoop bestaat uit circa 35 A4 pagina's. De prijs bedraagt ter introductie nu slechts € 19,95 en je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

DOORGAAN

 

 

Je gegevens worden slechts tijdelijk opgeslagen, niet met anderen gedeeld en na afloop van de sessie onherroepelijk verwijderd.