Trek de kaarten

Iedereen zit wel eens wat minder lekker in zijn vel. Vaak weten we de oorzaken van onze problemen maar al te goed. Maar soms ligt er iets aan onze problemen ten grondslag waar je de vinger niet op kunt leggen. Je bent even vastgelopen, je zit in een dip, je relatie loopt niet lekker, je voelt je niet fit enz, maar je hebt niet direct een idee hoe en waarom. In dat geval, om je weer wat op weg te helpen, is het misschien nuttig om je te laten adviseren door een regressielegging van het Zigeuner Orakel. Het orakel dat je altijd iets geeft om over na te denken.

Tijdens dit regressie-consult zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de oorzaak van jouw probleem en kun je lezen wat het gevolg is als je op deze manier door gaat. Ook krijg je wat bruikbare adviezen om mee aan de slag te gaan en ontvang je een heldere beschrijving van hetgeen je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt. De Zigeuner regressie reading biedt niet alleen inzicht, maar zeker ook oplossingen!

De teksten zijn opgesteld door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.

Klik vier keer op het kaartendeck en je ziet de door jou getrokken kaarten dan verschijnen. Klik daarna op "OK" en je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken kaarten en wat ze jou willen vertellen. Betalen doe je met je telefoon à €1,30.

 
Oorzaak
Uitkomst
Advies
Gevolg