Trek de kaarten

Engelen komen op je pad als jij ze nodig hebt, je hoeft hen alleen maar om hulp te vragen. De eerste aartsengel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. De tweede aartsengel helpt je om vernieuwing te brengen in je leven. Bij de omschrijvingen vind je ook een aanroeping die je kunt gebruiken om contact te maken met deze aartsengelen, je mag natuurlijk ook je eigen woorden kiezen.

De kaarten zijn beschreven door Renée Merkestijn, energetisch therapeute en coach, schrijfster en kaartlezeres. Ze is auteur van Lenormandkaarten, een handboek kaartlezen met Lenormand.

Concentreer je op je huidige situatie of vraag. Vraag hulp aan de engelen, vraag hen belemmeringen weg te halen en vraag hen vernieuwing te brengen in je leven. Klik dan twee kaarten aan en er worden twee engelenkaarten geopend. Klik vervolgens op "OK".

Tip: Vergeet niet je legging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van de instellingen van je browser- op te slaan of uit te printen.

Deze Engelen advieslegging kost € 1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.

 
Belemmering
weghalen
Vernieuwing
brengen