Trek de kaarten

Gypsy waarzegsters worden Shuvani's genoemd. Zij zijn meesteressen in het voorspellen, juist doordat zij geleerd hebben goed naar hun intuïtie te luisteren. Ook jij kunt dat leren. Want deze reading gaat over jouw eigen spirituele ontwikkeling en is een leidraad voor persoonlijke groei.

De uitleg van de kaarten is opgesteld door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.

Klik drie keer op het kaartendeck en je ziet de door jou getrokken kaarten verschijnen. Klik daarna op "OK" en je ziet wat jouw talenten zijn en hoe jouw ontwikkeling op het spirituele pad tot dusver is verlopen en waar je nu en vooral ook de komende tijd meer aandacht aan dient te besteden. Zodat ook jij op de Shuvani-wijze te werk kunt gaan en hiermee zowel jezelf als anderen kunt voorzien van nuttig advies, praktische hulp en rake voorspellingen.

Kaart 1 staat voor jouw spirituele ontwikkeling in het verleden. Wat heb je tot nu toe al bereikt?

Kaart 2 laat zien hoe je ervoor staat in het heden. Waar dien je op dit moment vooral aandacht aan te besteden?

Kaart 3 staat voor de ontwikkelingen die je zult doormaken in de naaste toekomst. Wat kun je verwachten als je stap 2 hebt uitgevoerd.

De Zigeuner Shuvanilegging kost €1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.

 
Verleden
Heden
Toekomst