Trek de kaarten

De maankaartlegging geeft je inzicht in het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting. De kaarten geven duidelijkheid over de huidige situatie, advies voor jou ten opzichte van het contact met degene waarmee je een relatie of een romantisch contact hebt en de uitkomst, waartoe het zal leiden. De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maan(d), 1 lunatie verder = 29,5 dag; dan staat de maan weer in dezelfde stand.

De kaarten zijn gemaakt en beschreven door Petra Stam (zie foto) en je kunt ze hier ook kopen. Petra is een tarotdeskundige en heldervoelend spiritueel coach. Zij is ook de auteur van o.a. In het licht van de Maan en de 13 manen Verjaarskalender.

Concentreer je rustig en klik op basis van je gevoel op de kaarten. Er worden drie maankaarten geopend. Klik vervolgens op "OK" voor de duiding van de kaarten.

Tip: Vergeet niet de gedane legging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om de legging -afhankelijk van de instellingen van je browser- op te slaan of uit te printen.

Deze bijzondere kaartlegging kost € 1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.

 
Heden
Advies
Toekomst