Selecteer sterrenbeeld, dag, maand, jaar en trek de kaarten

Deze uitgebreide daglegging geeft je inzicht in een specifieke dag, die je zelf kunt kiezen, zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je onderneemt. De teksten zijn adviserend en positief geschreven door Willem Kunst (zie de foto elders op deze pagina), al ruim 25 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de tarotkaarten als geen ander uit te leggen op een begrijpelijke en inspirerende manier.

Wil je de uitgebreide duiding van de tarotkaarten van een bepaalde dag lezen vul dan hieronder de vereiste gegevens in, concentreer je vervolgens op die dag, klik dan op drie kaarten uit het deck en je ziet de door jou getrokken kaarten verschijnen. Klik daarna op "OK". Je krijgt dan na betaling een uitgebreide duiding te lezen, die je eventueel ook op kunt slaan of uit kunt printen (afhankelijk van de instellingen van je browser) door onder de duiding op het ikoontje van de printer te klikken.

Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De werking van de Tarot is hetzelfde. Om de puurheid van de legging te behouden, is het sterk aan te raden om slechts één keer per dag de kaarten te trekken. De uitgebreide daglegging kost € 1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.

 
Selecteer je sterrenbeeld: 
 
Selecteer datum: 
   
 
 
 
Algemeen
Liefde
Werk