Trek de kaarten

Liefde en relaties
Als mensen de tarot raadplegen is dat heel vaak in verband met liefde en relaties. Deze weeklegging, die is gebaseerd op de liefde en de relaties om je heen, kan je helpen de komende dagen liefde te vinden of een bestaande relatie te verbeteren. 

Je Hogere Zelf
Iedere kaart die je trekt is aan jou gegeven door je Hogere Zelf en je Gidsen. Of je nu thuis met kaarten werkt of op een computer op kaarten klikt, het is allemaal hetzelfde principe en wordt aangepakt door de Hogere Energieën om ons iets te vertellen. 

Uitgebreide uitleg
De uitgebreide Tarot Liefdes-weeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. Voor elke dag trek je een kaart door op het deck te klikken. Je krijgt een uitgebreide uitleg te zien van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze je willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste, lichtwerkster en gediplomeerd spiritueel coach.

Vergeet niet de gedane legging op te slaan of te printen. Je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Betalen doe je met je telefoon à € 1,30.

 
maandag
27-03-23
dinsdag
28-03-23
woensdag
29-03-23
donderdag
30-03-23
vrijdag
31-03-23
zaterdag
01-04-23
zondag
02-04-23