Kies je sterrenbeeld

Wat heeft dit jaar jou te bieden?
Deze tarot kaartlegging biedt een jaarverwachting vanuit de invalshoek van de Grote Arcana en Kleine Arcana van de Tarot. In een uitgebreid overzicht wordt `het grote thema` van het jaar 2020 voor jou opengelegd zodat je kunt zien wat dit jaar je te bieden heeft.

Ben je nieuwsgierig naar je kansen op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid? Of wil je weten waarvoor je moet waken in de loop van het jaar? Vertrouw dan op de wijsheid van de Tarot die al sinds eeuwen een verrassend inzicht biedt in het leven van alledag. 

De Tarot Jaarhoroscoop 2020 is geschreven door Willem Kunst (zie foto elders op deze pagina). Willem is al ruim 25 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist. Hij is bekend vanwege zijn vele uitgewerkte horoscopen en online tarot duidingen, maar ook binnen het bedrijfsleven en de entertainmentwereld, waar hij aan bekende Nederlanders en zakenmensen consulten geeft, is Willem Kunst een goede bekende.

Werkwijze
Selecteer eerst je sterrenbeeld volgens de westerse astrologie en klik dan op "OK" om de Tarot interpretatie te lezen. Betalen doe je met je telefoon à €1,30.

 
Ram:
21 mrt t/m 20 apr
 
Stier:
21 apr t/m 21 mei
 
Tweelingen:
22 mei t/m 21 juni
 
Kreeft:
22 juni t/m 23 juli
 
Leeuw:
24 juli t/m 23 aug
 
Maagd:
24 aug t/m 23 sep
 
Weegschaal:
24 sep t/m 23 okt
 
Schorpioen:
24 okt t/m 22 nov
 
Boogschutter:
23 nov t/m 22 dec
 
Steenbok:
23 dec t/m 20 jan
 
Waterman:
21 jan t/m 18 febr
 
Vissen:
19 feb t/m 20 mrt