Trek de kaarten

Geschikt voor alle soorten relaties
De relatielegging geeft antwoord op de vraag hoetwee personen zich opstellen ten opzichte van elkaar. Deze legging is niet alleen geschikt voor liefdesrelaties, maar je kunt ook inzicht vragen over de verhouding met een vriendin, je baas, je moeder of met je kind etc.

Helderheid in conflictueuze situaties
We komen allemaal weleens in een conflict te recht, of in een situatie waarin we ons onbegrepen voelen. En niet altijd is het mogelijk om de lucht te klaren door met de ander een goed gesprek te voeren. Deze legging kan ook duidelijkheid verschaffen over wat er precies aan de hand is, want als we weten wat ons eigen aandeel is en hoe de ander daar op reageert, dan is het ook mogelijk een andere wending aan het voorval te geven.

Werkwijze
Concentreer je op de relatie, of op een specifieke situatie of een conflict, en vraag om duidelijkheid te krijgen over hoe je je in deze situatie allebei opstelt. Selecteer 7 x een kaart door op het deck te klikken. Vervolgens zie je welke kaarten je hebt gekozen. Klik daarna op "OK" en je krijgt een uitgebreide toelichting van de kaarten, geschreven door Anneke Guis, tarotiste en erkend praktijkvoerend astrologe AVN. Betalen doe je met je telefoon à € 1,30.

 
Eigen
inzicht
Inzicht
ander
Eigen
emoties
Situatie
relatie
Emoties
ander
Eigen
gedrag
Gedrag
ander