Trek de kaarten

Geschikt voor een specifiek probleem
Deze driekaartslegging is heel geschikt om raad te vragen bij een specifiek probleem. De verleden, heden en toekomstlegging laat zien wat er aan je vraag vooraf is gegaan, hoe de situatie op dit moment is en hoe het zich zou kunnen ontwikkelen. De kaarten kunnen richting geven aan een belangrijke beslissing, en ondersteuning bij twijfels.

Kaart 1, het verleden
Het verleden geeft je informatie over de wijze waarop je tot nu toe met het probleem bent omgegaan. Tevens zegt het iets over de daarbij behorende ervaringen of levenslessen (de confrontatie). 

Kaart 2, het heden
Het heden vertelt je hoe je het in je huidige situatie tegenkomt en hoe je daar het beste zelf richting aan kunt geven (de acceptatie). 

Kaart 3, de toekomst
De toekomst geeft aan wat er nog voor je in het verschiet ligt als je op de ingeslagen weg verder gaat, maar waar je ook nu nog bewust invloed op kunt uitoefenen als je veranderingen wilt aanbrengen (de integratie).

Werkwijze
Neem de tijd en concentreer je op de vraag. Selecteer 3 x een kaart door op het deck te klikken. Vervolgens zie je welke kaarten je hebt gekozen. Klik daarna op "OK" en je krijgt een uitgebreide duiding, geschreven door Anneke Guis, tarotiste en erkend praktijkvoerend astrologe AVN. Deze uitgebreide kaartlezing kost €1,30. Betalen doe je met je telefoon.

 
Verleden
Heden
Toekomst